Fundația VIS

Fundația VIS

O ajutăm pe Georgiana să-și împlinească visul!

Dată: 31 December 2020
[EN BELOW] Anul acesta vreau să-mi donez ziua de naștere pentru o persoană specială - Georgiana Stratu. O persoană care a reușit o dată, înain
[ Show more ]

1

Galantomi:

86

Donații:

15,341 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

[EN BELOW]

Anul acesta vreau să-mi donez ziua de naștere pentru o persoană specială - Georgiana Stratu. O persoană care a reușit o dată, înainte, prin sport, să învingă sistemul care ar fi condamnat-o la o viață în sărăcie.

Din păcate sistemul nu a renunțat, provocând-o iar la luptă. După intervenții medicale greșite și infectarea cu o bacterie nosocomială, Georgiana suferă acum de dureri teribile și are nevoie de noi intervenții pentru a scăpa de chin și pentru a începe să-și recupereze mobilitatea genunchiului, acum având nevoie de o intervenție cu celule stem, pentru care strângem acești bani. 

[ENGLISH]

This year, I am donating my birthday to a special person: Georgiana Stratu. She is a person who has managed before to beat the system through sport, a system who otherwise would have condemned her to a life in poverty. She had to go through so much that her life could be a movie. Unfortunately, the system never gave up, challenging her to another fight. After improper medical procedures and an infection with a nosocomial bacteria, Georgiana has to live with unbearable pain, and needs surgery to get rid of her torment and to begin recovering her knee’s mobility. Now she needs an intervention with stem cells.